Приватне акціонерне товариство "Хмільникмеблі"

Код за ЄДРПОУ: 05486533
Телефон: (04338) 2-26-16
e-mail: kmelnikmebli@bigmir.net
Юридична адреса: 22000, Вінницька область, місто Хмільник, вул. Станційна 2
 
Дата розміщення: 28.04.2019

Річний звіт за 2018 рік

Річна інформація емітента цінних паперів

I. Основні відомості про емітента

1. Повне найменування: Приватне акцiонерне товариство "Хмiльникмеблi"

код за ЄДРПОУ 05486533, місцезнаходження: Україна, 22000, Вінницька область, Хмiльницький р-н, мiсто Хмiльник, вулиця Станцiйна, 2, міжміський код та телефон: (04338) 2-26-16, 2-27-35

2. Дата розкриття повного тексту річної інформації у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії

3. Адреса сторінки в мережі Інтернет, на якій розміщено регулярну річну інформацію http://mebli.pat.ua/emitents/reports/year/2018

4. Найменування, код за ЄДРПОУ аудиторської фірми (П. І. Б. аудитора - фізичної особи - підприємця), якою проведений аудит фінансової звітності: ,

5. Інформація про загальні збори:

У звітному періоді проведені чергові загальні збори

Дата зборів 30.04.2018.
Вид загальних зборів: чергові
У звiтному роцi товариством 30 квiтня 2018 роцi були проведенi рiчнi загальнi збори акцiонерiв.
Вiдповiдно до статтi 41 Закону України «Про акцiонернi товариства» та виходячи з пiдсумкiв реєстрацiї, встановлено, що кворум складає 100 % вiд голосiв акцiонерiв, акцiї яких є голосуючими з усiх питань порядку денного, у вiдсотках до загальної кiлькостi голосiв – 60,75 %.
Збори проводились за iнiцiативою наглядової ради товариства.
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1.Обрання членiв лiчильної комiсiї та прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2.Обрання голови та секретаря рiчних загальних зборiв акцiонерiв товариства.
3.Прийняття рiшення з питань порядку проведення загальних зборiв, затвердження регламенту роботи загальних зборiв акцiонерiв товариства.
4.Розгляд звiту наглядової ради товариства про результати дiяльностi за 2017 рiк та затвердження заходiв за результатами його розгляду. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту наглядової ради товариства. Затвердження рiшень наглядової ради товариства за звiтний перiод.
5.Звiт директора про пiдсумки фiнансово – господарської дiяльностi товариства за 2017 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту виконавчого органу та визначення основних напрямкiв дiяльностi товариства на 2018 рiк.
6.Затвердження звiту та висновкiв ревiзiйної комiсiї про результати перевiрки фiнансово – господарської дiяльностi товариства за 2017 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту ревiзiйної комiсiї товариства.
7.Затвердження порядку покриття збиткiв товариства, отриманих за наслiдками 2017 року.
8.Розгляд висновкiв зовнiшнього аудиту та затвердження заходiв за результатами його розгляду.
9.Затвердження рiчного звiту та балансу товариства за результатами 2017 року.
10. Прийняття рiшення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв.
11. Визначення уповноваженої особи на пiдписання значних правочинiв.
12.Затвердження та внесення змiн до статуту товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
13.Визначення уповноваженої особи на пiдписання змiн до статуту товариства, викладеного у новiй редакцiї.

З усiх питань порядку денного були прийнятi рiшення одноголосно «ЗА» - 232 604, що становить 100 % голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах, та акцiї яких є голосуючими з усiх питань порядку денного.

За результатами розгляду питань порядку денного були прийнятi наступнi рiшення:
1.Для пiдрахунку голосiв на рiчних загальних зборах, роз’яснення щодо порядку голосування, пiдрахунку голосiв та iнших питань, пов’язаних iз забезпеченням проведення голосування на загальних зборах, обрати лiчильну комiсiю в кiлькостi трьох осiб, персонально: Уманець Любов Миколаївна – голова лiчильної комiсiї, Герасимова Оксана Петрiвна – член лiчильної комiсiї, Янюк Олександр Францович – член лiчильної комiсiї. Строк повноважень призначеної лiчильної комiсiї встановити до дати закриття зазначених загальних зборiв акцiонерiв.
2.Для чiткої координацiї дiй та виконання функцiй ведення загальних зборiв, пiдготовки протоколу загальних зборiв обрати робочу президiю в складi двох осiб, персонально: Збаражський Володимир Андрiйович – голова зборiв, Лукашук Оксана Петрiвна – секретар зборiв.
3.Для проведення загальних зборiв прийняти наступнi рiшення:
1.Голосування на зборах проводиться за принципом: 1 голосуюча акцiя – 1 голос.
2.Всi зауваження, якi потрiбно вносити до протоколу, подавати пiд час зборiв в письмовiй формi з зазначенням прiзвища, iменi, по батьковi/найменування акцiонера, кiлькостi та типу належних йому акцiй, а у випадку зауважень представником акцiонера – до вищеперерахованої iнформацiї додавати копiю доручення.
3.Запитання подавати в письмовiй формi пiд час розгляду питання порядку денного, по якому виникло запитання iз зазначенням прiзвища, iменi, по батьковi/найменування акцiонера, кiлькостi та типу належних йому акцiй, а у випадку надання запитання представником акцiонера – до вищеперерахованої iнформацiї додавати копiю доручення.
4.З усiх питань порядку денного провести голосування виключно з використанням бюлетенiв.
5.Одна особа по одному питанню виступає тiльки 1 раз.
6.Збори провести без перерви.
Затвердити регламент роботи загальних зборiв акцiонерiв товариства:
1.Виступаючi з питань порядку денного – до 10 хв.;
2.Виступи – до 3 хв.;
3.Запитання – до 2 хв.;
4.Вiдповiдi на запитання – до 3 хв
4.Затвердити звiт наглядової ради товариства про результати дiяльностi за 2017 рiк та заходи за результатами його розгляду. Роботу наглядової ради за звiтний перiод визнати задовiльною. Затвердити рiшення наглядової ради товариства за звiтний перiод.
5.Затвердити звiт директора про пiдсумки фiнансово – господарської дiяльностi товариства за 2017 рiк. Роботу виконавчого органу товариства за звiтний перiод визнати задовiльною. Затвердити основнi напрямки дiяльностi на 2018 рiк.
6.Затвердити звiт та висновки ревiзiйної комiсiї про результати перевiрки фiнансово – господарської дiяльностi товариства за 2017 рiк. Роботу ревiзiйної комiсiї товариства за звiтний перiод визнати задовiльною.
7.Затвердити порядок покриття збиткiв товариства, отриманих за наслiдками 2017 року, в розмiрi 237 тис. грн. за рахунок прибуткiв майбутнiх перiодiв.
8.Затвердити заходи за результатами розгляду висновкiв зовнiшнього аудиту.
9.Затвердити рiчний звiт та баланс товариства за результатами 2017 року.
10.Прийняти рiшення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльш одного року з дати прийняття такого рiшення граничною сукупною вартiстю 1 500 000 (один мiльйон п’ятсот тисяч) гривень, а саме: контрактiв (договорiв) купiвлi-продажу оборотних та необоротних активiв.
11.Визначити уповноважену особу – директора товариства на пiдписання значних правочинiв, якi можуть вчинятися товариством протягом не бiльш одного року з дати прийняття такого рiшення згiдно дiючого законодавства України.
12.Затвердити та внести змiни до статуту товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.
13.Уповноважити голову зборiв та секретаря зборiв на пiдписання змiн до статуту товариства, викладеного у новiй редакцiї. Доручити Лукашук Оксанi Петрiвнi (паспорт АВ 116741, виданий Хмiльницьким МРВ УМВС України у Вiнницький областi, 31.03.2000 року, реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв 2616712888) здiйснити заходи пов’язанi з державною реєстрацiєю змiн до статуту товариства, викладеного у новiй редакцiї.
Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили.
Позачерговi збори у звiтному роцi не скликались..

Інші загальні збори протягом звітного періоду не скликалися.

6. Інформація про виплату дивідендів та інших доходів за цінними паперами у звітному році

За результатами звітного та попереднього року рішення про виплату дивідендів не приймалося